Arto Paasilinnan ” Ulvova mylläri ” on yksi äskettäin menehtyneen kirjailijan suosituimpia teoksia. Siinä kirjailija tarkastelee komediallisten silmälasien läpi ihmistä, joka kaikista yrityksistään huolimatta, poikkeaa totutusta ja hyväksytystä tavasta elää.

Rauhaa rakastava, luonnossa viihtyvä ja työteliäs mylläri kohtaa kyläyhteisön, joka ei ymmärrä hänenlaatuistaan ihmistä. Tällä Gunnar Huttusella on nimittäin halu ulvoa kuin susi ja tämä herättää muissa asukkaissa enemmän pelkoa kuin naurua. Eikä Huttusen nurja suhtautuminen kylän juoruihin ja virkavallan pikkumaisuuksiin tee hyväksymistä helpommaksi. Mutta Paasilinnan tapaan Gunnar Huttunen kohtaa kaaoksen keskellä rakkauden ja saa yhden ystävänkin.

Tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Suomeen. Mutta onko meidän aikamme yhtään armollisempi niille ihmisille, jotka eivät noudata yleisesti hyväksyttyjä normeja? Kenties Paasilinna huumorin kautta auttaa meitä ratkaisemaan tämän kysymyksen.

Ensi-ilta Rönnin Kesäteatterissa 29.6.2019 kello 15.

Tule kokemaan kesän kulttuurinautinto nousevassa selkänojallisessa katsomossamme kauniilla Rönnin salmella! Rönnin kesäravintolan palvelut täydentävät päivän sopivasti! Tarjolla on myös teatteripaketteja ryhmille, huomioiden lähiseudun muukin kulttuuri- ja matkailutarjonta.

Kesäteatteri sai kesällä 2018 ylleen katoksen, sillä Eräjärven Työväen Näyttämö rakensi osittain Kantri ry:n Leader-rahoituksella katoksen sekä uutta tekniikkatilaa teatterin ympärille. Tavoitteena on tehdä kesän 2019 aikana myös uudet saniteetti- ja varastotilat aivan kesäteatterin katsomon viereen.

Lisätiedot: http://www.erajarventeatterit.fi/index.php/ronnin-kesateatteri

Liput: http://www.erajarventeatterit.fi/index.php/ronnin-kesateatteri/liput