Kaikki kesän tapahtumat

Tapahtumat kohteelle
perjantai, 30. elokuu 2019
20:00
 • Erikoisillat

  Eloklubi
  klo: 20:00

  Tunnelmallinen Eloklubi palaa juhlavuoden kunniaksi Rönnin ohjelmistoon.

  Tänä vuonna tunnelmasta vastaa neljä täysin erilaista kokoonpanoa, joiden yhdistävänä tekijänä on suomenkielisyys.

  • Topi Saha on julkaissut kolme sooloalbumia sekä tehnyt kappaleita mm. Pete Parkkoselle. Topin suurimpia hittejä on lähes miljoona striimiä Spotifyssa kerännyt, Anna Puun kanssa duetoitu, Pirun ikävä, Paskainen sydän sekä Se, joka karkuun pääs. Topi esiintyy Eloklubilla intiimisti soolona.
  • NEVA on uunituore tuttavuus suomenkielisen rockin saralla. Yhtye esittää Eloklubilla tulevan debyyttilevynsä kokonaisuudessaan. Luvassa tunnelmapaloja riipaisevilla lyriikoilla, jonka vastapainoksi löytyy myös ihanaa, kesäistä fiilistä.
  • Nununu on yhden naisen yhtye, tai oikeammin tuottaja-biisintekijä-artisti. Musiikkia on kuvailtu hipsteriulinaksi ja indiepopiksi koukuttavilla melodioilla ja tarinoilla. Tuoreus huokuu myös tästä artistista. Julkaistuja singlejä on alla neljä.
  • Matti esittää yhdessä yhtyeensä kanssa suomenkielistä pop-rockia. Matin musiikki nojaa vahvaan laulutulkintaan ja voimakkaaseen bändisoundiin luoden tyypillisestä laulaja-lauluntekijämusiikista poikkeavan omaleimaisen tyylin.

  - K-18 -

  Liput 12 €. Ennakkoliput Tiketistä.
  Huomaa, lippuja rajoitettu määrä!
  Ei vapaalippuja!

   

  Ota tästä Eloklubi2019 -Spotifysoittolista kuunteluun ja tutustu illan artisteihin