Kaikki kesän tapahtumat

Tapahtumat kohteelle
lauantai, 31. elokuu 2019
13:00
 • Tapahtuu

  Live-lavis Kinojaken tahtiin
  klo: 13:00

  Nyt on loistava mahdollisuus yhdistää kuntoilu ja hyvä musiikki kun KinoJake -yhtye tarjoilee tahdit Live-lavikselle Rönnin lavalla. Tapahtuman aluksi klo 13 kevyt alkulämmittely Sanna Tulokkaan johdolla. Sen jälkeen KinoJake antaa tahdit 2x45 min Live-lavis jumpalle. Välissä lyhyt tauko. Ohjaajana Anu Lemmetty. AIempaa lavis-kokemusta ei tarvita, vaan voit tulla mukaan tutustumaan ja fiilistelemään.

  Lisäksi paikanpäällä tuotemyyntiä, sekä syksyn liikuntatarjonnan esittelyä. Rönnin kahvila ja ravintola palvelevat koko tapahtuman ajan.

  Liput 15€. Lipun myynti paikan päällä klo 12. Lippuja voi ostaa ennakkoon Rönnin tiistain lavisjumpista Anulta. Tiedustelut: Anu Lemmetty, p. 040 518 0066.

20:00
 • Tanssit

  Henkka ja Kulkurit, KinoJake
  klo: 20:00

  Vuonna 2018 tanssiorkesterien Viihdyttäjä –kilpailussa kohtasivat Henkka ja Kulkurit, sekä Kinojake. Vuosia on vierinyt, mutta kovin usein eivät orkesterit ole samalle lavalle osuneet ennen kuin nyt Rönnillä. Varsin harvinaista herkkua on siis luvassa! Kummallakin orkesterilla on oma ja varsin tunnistettava, mutta erittäin hyvin tanssijalan alle osuva tyylinsä. Luvassa siis monipuolinen tanssi-ilta, jossa on varmasti tunnetta mukana. Päivällä on esimakuna tarjolla livelavista Kinojaken tahtiin

  Liput 16€

  Tanssit klo 20-00.30
  Pub avoinna klo 01 (tarvittassa 02).