Tanssit 2019

Tapahtumat
21 toukokuu 2019 - 22 marraskuu 2019
14. kesäkuu 2019
 • Erikoisillat

  #PUNK! Klamydia, Miika
  klo: 21:00

  #PUNK -ilta tuo kauan toivotun suomipunkin ykkösnimen, Klamydian Rönnin Lavalle Orivedelle, perjantaina 14.6.2019!

  Luvassa lukuisia hittejä kuten, Pienen pojan elämää, Pohjanmaalla, Pyyntö, Rakas hullu, Pilke silmäkulmassa ja monia muita! Illan täydentää ja lauteet Klamydialle lämmittää suomipunkin pioneereihin lukeutuva, klassikkobändeistä (Ypö-viis, Pojat) tuttu Miika Söderholm uuden bändinsä MIIKAN kanssa!

  Tervetuloa!

  Ennakkoliput tulee myyntiin toukokuun aikana!

22. kesäkuu 2019
 • Erikoisillat

  Leewings, Oskari Salama
  klo: 21:00


  Juhannuspäivän karkelot Rönnillä tarjoilee kukapa muukaan kuin huippusuosion ja erinomaiset kekkerit joka kesä Rönnillä järjestänyt Leewings! Leevi and The Leavingsin hittejä tarjoillaan parinkymmenen vuoden kokemuksella, eikä yhteislaululta voi tänäkään vuonna välttyä!

  Illan aloittaa kulttisuosiota nauttiva Oskari Salama, jonka settilistalta saatetaan juhannuspäivänä löytää vaikkapa Esa Pakarista, Elvistä, Eppu Normaalia, Eläkeläisiä ja Ed Sheerania. Tai kaikkea siltä väliltä! Myös muut alkukirjaimet otetaan huomioon. Ehkä.

  Liput 10€.

  Tervetuloa!

12. heinäkuu 2019
 • Erikoisillat

  Saundia & Saunaa
  klo: 20:00

  Onnistunut suomalainen kesäilta on tehty hyvästä musiikista ja lempeistä löylyistä mitä parhaimmassa seurassa, upean Längelmäveden rannalla legendaarisen Rönnin tanssilavan miljöössä.

  Unohda jo turhan suuriksi paisuneet festarit, pienet on nyt iso juttu!

  Ohjelma tarkentuu myöhemmin. Tervetuloa!

09. elokuu 2019
 • Erikoisillat

  Anssi Kela
  klo: 21:00  Suomen artistitaivaan ehdottomasti kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Anssi Kela saapuu ensimmäistä kertaa Rönnille! Lomien lopettajaiset on hyvä käynnistää perjantaina 9.8. Anssin hittien mukana. Mikan faijan BMW, Nummela, Levoton tyttö, Milla, Ilves ja monet muut hitit ovat ehtineet raivata tiensä jo suomipopin klassikoiden joukkoon. Nämä kuullaan varmasti myös Rönnillä!

  Ennakkoliput tulevat myyntiin kesäkuun aikana!

  Tervetuloa!

30. elokuu 2019
 • Erikoisillat

  Eloklubi
  klo: 20:00

  Tunnelmallinen Eloklubi palaa juhlavuoden kunniaksi Rönnin ohjelmistoon. Esiintyjät julkaistaan myöhemmin.