Kaikki kesän tapahtumat

Tapahtumat
25 elokuu 2019 - 25 helmikuu 2020
24. elokuu 2019
 • Tanssit

  Janne Tulkki & Tulinen sydän
  klo: 20:00

  Orivedeltä lähtöisin oleva Janne Tulkki on suomalaisen musiikkiviihteen monitoimija. Kauniin bassobaritonin omaava laulaja ja lauluntekijä soittaa myös tenorisaksofonia, pianoa, klarinettia sekä kitaraa. Hän on kiertänyt Tulinen Sydän -orkesterinsa kanssa suomalaisia tanssilavoja ja -ravintoloita jo parinkymmenen vuoden ajan.

  Liput 16€

  Tanssit klo 20-00.30
  Pub avoinna klo 01 (tarvittassa 02).

30. elokuu 2019
 • Erikoisillat

  Eloklubi
  klo: 20:00

  Tunnelmallinen Eloklubi palaa juhlavuoden kunniaksi Rönnin ohjelmistoon.

  Tänä vuonna tunnelmasta vastaa neljä täysin erilaista kokoonpanoa, joiden yhdistävänä tekijänä on suomenkielisyys.

  • Topi Saha on julkaissut kolme sooloalbumia sekä tehnyt kappaleita mm. Pete Parkkoselle. Topin suurimpia hittejä on lähes miljoona striimiä Spotifyssa kerännyt, Anna Puun kanssa duetoitu, Pirun ikävä, Paskainen sydän sekä Se, joka karkuun pääs. Topi esiintyy Eloklubilla intiimisti soolona.
  • NEVA on uunituore tuttavuus suomenkielisen rockin saralla. Yhtye esittää Eloklubilla tulevan debyyttilevynsä kokonaisuudessaan. Luvassa tunnelmapaloja riipaisevilla lyriikoilla, jonka vastapainoksi löytyy myös ihanaa, kesäistä fiilistä.
  • Nununu on yhden naisen yhtye, tai oikeammin tuottaja-biisintekijä-artisti. Musiikkia on kuvailtu hipsteriulinaksi ja indiepopiksi koukuttavilla melodioilla ja tarinoilla. Tuoreus huokuu myös tästä artistista. Julkaistuja singlejä on alla neljä.
  • Matti esittää yhdessä yhtyeensä kanssa suomenkielistä pop-rockia. Matin musiikki nojaa vahvaan laulutulkintaan ja voimakkaaseen bändisoundiin luoden tyypillisestä laulaja-lauluntekijämusiikista poikkeavan omaleimaisen tyylin.

  - K-18 -

  Liput 12 €. Ennakkoliput Tiketistä.
  Huomaa, lippuja rajoitettu määrä!
  Ei vapaalippuja!

   

  Ota tästä Eloklubi2019 -Spotifysoittolista kuunteluun ja tutustu illan artisteihin

31. elokuu 2019
 • Tapahtuu

  Live-lavis Kinojaken tahtiin
  klo: 13:00

  Nyt on loistava mahdollisuus yhdistää kuntoilu ja hyvä musiikki kun KinoJake -yhtye tarjoilee tahdit Live-lavikselle Rönnin lavalla. Tapahtuman aluksi klo 13 kevyt alkulämmittely Sanna Tulokkaan johdolla. Sen jälkeen KinoJake antaa tahdit 2x45 min Live-lavis jumpalle. Välissä lyhyt tauko. Ohjaajana Anu Lemmetty. AIempaa lavis-kokemusta ei tarvita, vaan voit tulla mukaan tutustumaan ja fiilistelemään.

  Lisäksi paikanpäällä tuotemyyntiä, sekä syksyn liikuntatarjonnan esittelyä. Rönnin kahvila ja ravintola palvelevat koko tapahtuman ajan.

  Liput 15€. Lipun myynti paikan päällä klo 12. Lippuja voi ostaa ennakkoon Rönnin tiistain lavisjumpista Anulta. Tiedustelut: Anu Lemmetty, p. 040 518 0066.

 • Tanssit

  Henkka ja Kulkurit, KinoJake
  klo: 20:00

  Vuonna 2018 tanssiorkesterien Viihdyttäjä –kilpailussa kohtasivat Henkka ja Kulkurit, sekä Kinojake. Vuosia on vierinyt, mutta kovin usein eivät orkesterit ole samalle lavalle osuneet ennen kuin nyt Rönnillä. Varsin harvinaista herkkua on siis luvassa! Kummallakin orkesterilla on oma ja varsin tunnistettava, mutta erittäin hyvin tanssijalan alle osuva tyylinsä. Luvassa siis monipuolinen tanssi-ilta, jossa on varmasti tunnetta mukana. Päivällä on esimakuna tarjolla livelavista Kinojaken tahtiin

  Liput 16€

  Tanssit klo 20-00.30
  Pub avoinna klo 01 (tarvittassa 02).

07. syyskuu 2019
 • Tanssit

  Lavakauden päättäjäiset: Kake Randelin & Company, Jake Niska Trio
  klo: 20:00

  Kake Randelin on koko kansan tuntema suomalainen iskelmälaulaja ja tunteiden tulkki. Kaken suuria hittejä ovat muuan muassa "Kirje kotiin", "Tarja", "Avaa hakas" ja "Kielletyt tunteet". Hänen neljä ensimmäistä albumiaan myivät kultaa (yli 25000 kpl), joista Huoleton ja Kop Kop Kop -albumit myivät yli 50000 kpl, saavuttaen platinamyyntirajan. Luvassa on siis räväkkä päätös tanssikaudelle. Kaken kanssa lavan jakaa kokoneista tanssimuusikoista koostuva Jake Niska Band.

  Liput 17€ Tanssit klo 20-00.30 Pub avoinna klo 01 (tarvittassa 02).