Pub Uiton ohjelma

Tapahtumat
17 kesäkuu 2019 - 18 joulukuu 2019
05. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Sari Vehmaa band
  klo: 20:00

  Upeaääninen Sari Vehmaa uuden yhtyeensä kera ensimmäistä kertaa  Rönnissä! Sari on tuttu muunmuassa Full House -yhtyeestä ja  huippusuosituiksi nousseista joulukonserteista Orivedellä. Tässä  kesäillan vauhdikkaassa hittiparaatissa ei joululauluja kuulla, vaan  meno on kesäisen vauhdikasta!

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

19. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Rautavaara Kaiholla, Vellamo
  klo: 20:00

  Erityinen perjantai-ilta on omistettu Tapio Rautavaaralle sekä kansanlaulumaiselle nyky-folkille! Normaalista perjantai-illasta poiketen tänä iltana nähdään ja kuullaan kahta eri yhtyettä. Rautavaaraa Kaiholla esittää kaikkien suomalaisten tunteman Tapio Rautavaaraan kappaleita. Sininen uni, Isoisän olkihattu, Kulkurin iltatähti, Reissumies ja kissa, Yölinjalla, Juokse sinä humma sekä monet muut kuullaan trio-kokoonpanon tulkitsemina, soittimina kitaran lisäksi haitari, banjo, mandoliini ja melodica! Kuultavaa riittää siis kaiken ikäisille! Vellamo on kokkolalainen duo, jolla on takana jo peräti seitsemän USA:n kiertuetta! Pia Leinosen ja Joni Tialan luo taianomaisia nykyfolk-tunnelmia.

  Liput 5€.

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

  Tervetuloa!

26. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Rollaattors
  klo: 20:00

  Orivesiläistä osaamista tarjoilee rock-hittien muodossa Rollaattors! Erinomainen ilta ottaa pari huurteista ja tavata tuttuja hyvän musiikin merkeissä!

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

  Tervetuloa!

23. elokuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: The Shafted
  klo: 20:00

  Tämä on rock! Tamperelainen The Shafted rokkaa liveperjantaissa niin  että tuntuu! Perinteinen nelihenkinen rockpumppu takaa pimenevään  elokuiseen iltaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Laulaja Jonne Sassi nähdään kesän aikana myös Rönninsalmen rannalla  yhteislaulutilaisuuksissa 30.6., 14.7. ja 11.8.

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour klo 20-21!

  Tervetuloa!