Kaikki kesän tapahtumat

Tapahtumat viikko :
26. elokuu 2019 - 01. syyskuu 2019
maanantai
26. elokuu
 • Tälle päivälle ei ole tapahtumia
tiistai
27. elokuu
 • Tälle päivälle ei ole tapahtumia
keskiviikko
28. elokuu
 • Tälle päivälle ei ole tapahtumia
torstai
29. elokuu
 • Tälle päivälle ei ole tapahtumia
perjantai
30. elokuu
 • Erikoisillat

  Eloklubi
  klo: 20:00

  Tunnelmallinen Eloklubi palaa juhlavuoden kunniaksi Rönnin ohjelmistoon.

  Tänä vuonna tunnelmasta vastaa neljä täysin erilaista kokoonpanoa, joiden yhdistävänä tekijänä on suomenkielisyys.

  • Topi Saha on julkaissut kolme sooloalbumia sekä tehnyt kappaleita mm. Pete Parkkoselle. Topin suurimpia hittejä on lähes miljoona striimiä Spotifyssa kerännyt, Anna Puun kanssa duetoitu, Pirun ikävä, Paskainen sydän sekä Se, joka karkuun pääs. Topi esiintyy Eloklubilla intiimisti soolona.
  • NEVA on uunituore tuttavuus suomenkielisen rockin saralla. Yhtye esittää Eloklubilla tulevan debyyttilevynsä kokonaisuudessaan. Luvassa tunnelmapaloja riipaisevilla lyriikoilla, jonka vastapainoksi löytyy myös ihanaa, kesäistä fiilistä.
  • Nununu on yhden naisen yhtye, tai oikeammin tuottaja-biisintekijä-artisti. Musiikkia on kuvailtu hipsteriulinaksi ja indiepopiksi koukuttavilla melodioilla ja tarinoilla. Tuoreus huokuu myös tästä artistista. Julkaistuja singlejä on alla neljä.
  • Matti esittää yhdessä yhtyeensä kanssa suomenkielistä pop-rockia. Matin musiikki nojaa vahvaan laulutulkintaan ja voimakkaaseen bändisoundiin luoden tyypillisestä laulaja-lauluntekijämusiikista poikkeavan omaleimaisen tyylin.

  - K-18 -

  Liput 12 €. Ennakkoliput Tiketistä.
  Huomaa, lippuja rajoitettu määrä!
  Ei vapaalippuja!

   

  Ota tästä Eloklubi2019 -Spotifysoittolista kuunteluun ja tutustu illan artisteihin

lauantai
31. elokuu
 • Tapahtuu

  Live-lavis Kinojaken tahtiin
  klo: 13:00

  Nyt on loistava mahdollisuus yhdistää kuntoilu ja hyvä musiikki kun KinoJake -yhtye tarjoilee tahdit Live-lavikselle Rönnin lavalla. Tapahtuman aluksi klo 13 kevyt alkulämmittely Sanna Tulokkaan johdolla. Sen jälkeen KinoJake antaa tahdit 2x45 min Live-lavis jumpalle. Välissä lyhyt tauko. Ohjaajana Anu Lemmetty. AIempaa lavis-kokemusta ei tarvita, vaan voit tulla mukaan tutustumaan ja fiilistelemään.

  Lisäksi paikanpäällä tuotemyyntiä, sekä syksyn liikuntatarjonnan esittelyä. Rönnin kahvila ja ravintola palvelevat koko tapahtuman ajan.

  Liput 15€. Lipun myynti paikan päällä klo 12. Lippuja voi ostaa ennakkoon Rönnin tiistain lavisjumpista Anulta. Tiedustelut: Anu Lemmetty, p. 040 518 0066.

 • Tanssit

  Henkka ja Kulkurit, KinoJake
  klo: 20:00

  Vuonna 2018 tanssiorkesterien Viihdyttäjä –kilpailussa kohtasivat Henkka ja Kulkurit, sekä Kinojake. Vuosia on vierinyt, mutta kovin usein eivät orkesterit ole samalle lavalle osuneet ennen kuin nyt Rönnillä. Varsin harvinaista herkkua on siis luvassa! Kummallakin orkesterilla on oma ja varsin tunnistettava, mutta erittäin hyvin tanssijalan alle osuva tyylinsä. Luvassa siis monipuolinen tanssi-ilta, jossa on varmasti tunnetta mukana. Päivällä on esimakuna tarjolla livelavista Kinojaken tahtiin

  Liput 16€

  Tanssit klo 20-00.30
  Pub avoinna klo 01 (tarvittassa 02).

sunnuntai
01. syyskuu
 • Tälle päivälle ei ole tapahtumia