Loading Events

« All Events

RÖNNI JUHANNUS ’24

21.6. klo 20:00 23.6. klo 21:00

Kesän kohokohta on taas täällä! Valmistaudu kokemaan legendaarinen Rönnin juhannus, joka järjestetään 21.–23.6.2024. Luvassa on unohtumattomia hetkiä, kun juhlimme keskikesän taikaa täynnä musiikkia, tanssia ja yhteisöllisyyttä.

Tänä vuonna Rönnin lavalla nähdään jälleen kattaus huippuesiintyjiä, jotka tuovat juhannukseen omaleimaista tunnelmaansa ja energiansa. Esiintyjälista julkaistaan kevään aikana, joten pysy kuulolla ja varmista, että saat tiedon ensimmäisten joukossa!

Rönnin juhannus on tunnettu ainutlaatuisesta ilmapiiristään, joka yhdistää perinteisen juhannusjuhlan moderniin festivaalikokemukseen. Olipa suunnitelmissasi nauttia live-musiikista, tanssia aamuun asti tai vain viettää aikaa ystävien kanssa luonnonkauniissa ympäristössä, Rönni tarjoaa puitteet ikimuistoiselle juhannukselle.

Merkitse päivämäärät kalenteriisi ja valmistaudu kokemaan juhannus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Lisätietoja tapahtumasta ja lipunmyynnistä julkaistaan kevään aikana. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja pysy ajan tasalla kaikista uutisista ja päivityksistä liittyen Rönnin juhannukseen 2024.

Nähdään Rönnissä – juhlistetaan kesää yhdessä!

Kuva tekoälyn luoma fiiliskuva Rönnin juhannuksesta 😉