Hyvä asiakkaamme!

Sinä olet meille tärkein! Luethan seuraavan ohjeistuksen tarkasti!

Tulethan asioimaan meille vain terveenä. Jää kotiin lepäämään jos sinulla on kuumetta tai hengitystieoireita. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

Pidä huoli käsihygienista. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käsienpesupisteitä löytyy sekä sisä- että ulkovessoista ja ravintolasalista. Lisäksi käsidesiä on saatavilla heti sisäänkäynnin luona sekä kassalla.

Muista säilyttää turvavälit! Pidä vähintään 1–2 metrin etäisyys muihin ihmisiin. Vältä kättelyä ja halailua. Meillä on runsaasti tilaa ja olemme sijoittaneet pöydät niin, että turvavälien pitäminen onnistuu. Mikäli tarvitsette seurueellenne enemmän istumapaikkoja, keskustele asiasta henkilökunnan kanssa ennen kuin siirrätte pöytiä.

Suosimme korttimaksua.

Olemme lisänneet siivousta ja desinfiointia ja teemme kaikkemme, että me kaikki – te rakkaat asiakkaamme ja me henkilökunnan edustajat  – pysymme terveinä ja voimme nauttia ihanasta Suomen kesästä.

Otamme nämä viranomaisten ohjeet ja rajoitukset vakavasti ja noudatamme niitä. Noudatathan sinäkin! Tarvittaessa henkilökuntamme puuttuu asiattomaan käytökseen ja ohjeistaa oikeaan toimintaan.

Mikäli joku asia askarruttaa mieltäsi, älä epäile kysyä! Autamme mielellämme.

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta tehdään tästä kesästä ikimuistoinen Rönnikesä! Yhdessä pystymme siihen!

Tule ja rakastu!