KOE KESÄ RÖNNIN LAVALLA
Tapahtumia, tanssia ja makuelämyksiä!

Karaokea aina tanssien yhteydessä Uitto Pubissa!

Pidäthän silmällä tulevia tapahtumiamme.
Päivitämme säännöllisesti tapahtumakalenteriamme ja julkaisemme lisätietoja tapahtumista. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista Rönnikesää!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Makrokuvauskurssi: Ihmeellinen mikromaailma

13.6. klo 17:00 21:00

Tule mukaan yhden illan mittaiselle makrokuvauskurssille, jossa sukellamme pienten yksityiskohtien suureen maailmaan! Tämä kurssi on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin valokuvaajille, jotka haluavat tutustua lähikuvauksen taikaan ja oppia ikuistamaan luonnon piilotetut ihmeet. Opettajana valokuvaaja Sanna Voimanen.

Kenelle kurssi sopii?
Tämä kurssi on täydellinen sinulle, jos olet aina ollut kiinnostunut pienistä yksityiskohdista ja haluat oppia, miten makrokuvauksella voi tuoda ne eloon. Olitpa sitten ensikertalainen tai jo jonkin verran kameraasi tutustunut, löydät kurssista uusia näkökulmia ja inspiraatiota.

Mitä tarvitset mukaan?
Ota mukaasi oma järjestelmäkamera sekä avoin mieli nähdä maailma uusin silmin. Me huolehdimme lopusta – valmistaudu mikromaailman löytöretkeen!

Kurssin sisältö:

Johdatus kuvausvälineisiin:
Tutustumme makrokuvausvälineisiin, kuten objektiivit, valaisimet ja muut apuvälineet, jotka auttavat sinua saavuttamaan teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia.

Valon ja varjon hallinta:
Opettelemme, kuinka valon suunta, laatu ja voimakkuus vaikuttavat makrokuvien tunnelmaan ja yksityiskohtien esiintuomiseen.

Kohde ja sommittelu:
Keskitymme siihen, miten löytää kuvauskelpoisia kohteita ympäröivästä luonnosta ja kuinka sommitella ne visuaalisesti kiehtoviksi kuviksi.

Käytännön harjoitus:
Lähde mukaan opastetulle kuvauskierrokselle, jossa pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Koe lähikuvaamisen ilo omakohtaisesti ja vie kuvaustaitosi uudelle tasolle.

Ilmoittaudu mukaan!

Varaa paikkasi kurssille sähköpostilla: sanna@dettani.fi
Kurssin hinta on 45€. Kurssimaksu tulee olla suoritettuna ke 12.6. mennessä tilille:
Dettani Osk FI19 8146 9710 0202 55
Viestiksi: Makrokuvauskurssi / Sanna Voimanen

Lisätiedot kurssista Sannalta p. 045 168 4115