KOE KESÄ RÖNNIN LAVALLA
Tapahtumia, tanssia ja makuelämyksiä!

Karaokea aina tanssien yhteydessä Uitto Pubissa!

Pidäthän silmällä tulevia tapahtumiamme.
Päivitämme säännöllisesti tapahtumakalenteriamme ja julkaisemme lisätietoja tapahtumista. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista Rönnikesää!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kesäpilates

17.7. klo 11:00 12:00

KESÄPILATES keskiviikkoisin klo 11-12 (3.-31.7.2024)

Kesäpäivä käynnistyy kehoa huoltavalla pilateksella laineiden liplattaessa Längelmäveden rantamaisemassa. Pilateksella voit vahvistaa ja  venyttää kehoa päästä varpaisiin. Erityisesti kehon syvät, selkärankaa ja niveliä tukevat lihakset vahvistuvat, jolloin kehoa on helpompi hallita. Hengityksen tahdissa tehtävät liikkeet palauttavat niin kehoa kuin mieltäkin.

Tunti sopii kaikille, aiempaa kokemusta pilateksesta ei tarvitse olla. Sään salliessa tunti pidetään ulkona Rönnin rannassa Längelmäveden äärellä, sateen sattuessa tanssilavalla. Varusteena joustavat vaatteet ja jumppamatto. Ohjaajana fysioterapeutti, pilatesohjaaja, luontoliikuntaohjaaja Pia Rauhalahti/ Pilates ja polku. 

Lisätiedot 050 3483 648, tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Maksu ohjaajalle 20 €/ kerta tai 80 €/ 5 krt, MobilePay, käteinen, liikuntaedut tai verkkokauppa www.pilatesjapolku.fi

Lämpimästi tervetuloa!