KOE KESÄ RÖNNIN LAVALLA
Tapahtumia, tanssia ja makuelämyksiä!

Karaokea aina tanssien yhteydessä Uitto Pubissa!

Pidäthän silmällä tulevia tapahtumiamme.
Päivitämme säännöllisesti tapahtumakalenteriamme ja julkaisemme lisätietoja tapahtumista. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista Rönnikesää!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KARAOKEKISA: Rönnin MikkiMestarit

15.6. klo 15:00 20:00

Tervetuloa Rönnin MikkiMestarit Karaokekisaan!

Oletko valmis valloittamaan lavan ja näyttämään karaokekykysi? Rönnin legendaarisella tanssilavalla Orivedellä järjestetään karaokekisa, joka kokoaa yhteen alueen kirkkaimmat tähdet ja karaokeinnostuneet. Merkitse kalenteriisi lauantai 15.6., sillä silloin sinulla on mahdollisuus loistaa ja kruunautua Rönnin MikkiMestariksi!

Kisapäivä: Lauantai 15.6. klo 15-20
Paikka: Rönnin tanssilava, Orivesi

Kisaan otetaan ennakkoilmoittautumisen perusteella vain 25 laulajaa! Ennakkoilmoittautuminen päättyy lauantaina 8.6 (tai kun paikat ovat täynnä). Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Kisan osallistujien ikäraja 15v.

Aikataulu:
klo 15.00
Alkukarsinnat
klo 19.00 Finaali

Palkitsemme: Paras ääni ja Paras fiilis sekä Yleisönsuosikki.

Tapahtuma on avoin kaikille musiikin ystäville ja yleisö pääsee nauttimaan unohtumattomista esityksistä maksutta. Tule kannustamaan suosikkejasi ja kokemaan ainutlaatuista tunnelmaa, joka vain Rönnin tanssilavalla voi kokea.

Näin osallistut: ILMOITTATUMINEN ON TÄYNNÄ! (päivitetty 10.4.2024).

Lisätietoja kisasta:
Ravintolapäällikkö Ulpu Aho
ravintola@ronninlava.com

Valmistaudu kokemaan kesän kohokohta Rönnin tanssilavalla. Olitpa sitten laulamassa tai yleisössä, Rönnin MikkiMestarit -karaokekisa tarjoaa ikimuistoisia hetkiä, upeaa musiikkia ja elämäsi tilaisuuden loistaa.

Nähdään Pub Uiton karaokelavalla!